ماکان آريا پارسا از دغدغه هاي کارآفرينان ايراني مي گويد
کارآفريني در ايران در سال هاي اخير گاه مورد بي توجهي و بي توجهي مسئولان قرار گرفته است و در همين راستا بسياري از کارآفرينان از اين موضوع گلايه داشته اند.
کارآفريني در ايران در سال هاي اخير گاه مورد بي توجهي و بي توجهي مسئولان قرار گرفته است و در همين راستا بسياري از کارآفرينان از اين موضوع گلايه داشته اند. دکتر ماکان آريا پارسا يکي از کارآفرينان ايراني است که اخيرا در مصاحبه اي به اين موضوع واکنش نشان داده است.
https://experiment.com/users/eemki
https://logopond.com/emki/profile/535048/?filter=&page=
ترس هاي کارآفريني در ايران اثر ماکان آريا پارسا
ماکان آريا پارسا در پاسخ به اين سوال كه مشكلات و دغدغه هاي كارآفرينان ايراني چيست، خاطرنشان كرد: يكي از مهم ترين دغدغه هاي كشورمان در خصوص كارآفريني، بحث تحريم هاي داخلي است. وي گفت: ما دو نوع تحريم داريم که يکي تحريم هاي خارجي و تحريم هاي داخلي است که تحريم هاي خارجي شامل تحريم هاي سختي است که کشورهاي خارجي بر ما تحميل مي کنند. اما مشکل اصلي در حوزه کارآفريني در ايران تحريم هاي داخلي است.
https://p-tweets.com/karmandandolat
https://www.digitaldoughnut.com/contributors/iwcmvjecdvngxtu
https://www.nintendo-master.com/profil/karmandandolat
https://www.metooo.io/u/karmandandolat
https://www.awwwards.com/karmandandolat/favorites
https://www.ted.com/profiles/33626080
يعني عدم همکاري ارگان ها و نهادهاي داخلي با تاجر ايراني براي انجام عمليات. مثلاً اگر کارآفرين نياز به تسهيلات يا وام بانکي داشته باشد، انواع مشکلات و موانع بر سر راه کارآفرين قرار مي گيرد که به تدريج کارآفرين را دلسرد مي کند و انگيزه لازم براي کار را از او سلب مي کند. از طرفي ممکن است برخي با دعوا و روابط به راحتي بر همان موانع غلبه کنند و به راحتي موفق به گرفتن وام شوند. بنابراين موضوع اصلي هميشه جريمه هاي داخلي براي کارآفرين است. نکته دوم در بحث مشکلات پيش روي کارآفرينان ايراني اين است که گاهي کارآفريني با ايجاد اشتغال اشتباه گرفته مي شود و از اين نظر موضوع به هم ريخته مي شود.
https://www.wallpaperfusion.com/Members/elearnparss/454151/
https://coolors.co/u/elearnparss
https://rabbitroom.com/members/elearnparss/profile/
https://www.stageit.com/elearnparss
https://www.drupalgovcon.org/user/120936
https://coderwall.com/elearnparss
دکتر ماکان آريا پارسا در تشريح تفاوت کارآفريني و ايجاد اشتغال گفت: ايجاد فرصت شغلي در جامعه وظيفه يک کارآفرين نيست و اين نيست که نيروي کار را اداره کند. حتي ممکن است يک کارآفرين مخالف استخدام باشد. وي در يک مثال توضيح داد که پس از راه اندازي استارتاپ اسنپ، بسياري از آژانس هاي تاکسي تلفني ورشکست شدند، زيرا اين استارتاپ شرايط استثنايي را هم براي رانندگان و هم براي مسافران فراهم کرد و از سوي ديگر با وجود تعطيلي بسياري از آژانس هاي تاکسي تلفني، شغل هاي زيادي ايجاد کرد. . براي مردم.
يکي از بزرگترين و چالش برانگيزترين مشکلاتي که بسياري از کارآفرينان ايراني با آن مواجه هستند، بحث تامين مالي است. زيرا کارآفرين براي اجرا و اجراي ايده هاي خود به منابع مالي نياز دارد. در ايران بانک ها تنها منبعي هستند که بيشتر مردم به آن مراجعه مي کنند. اما بانک ها نه تنها در ايران بلکه در ساير نقاط جهان نيز بدترين سرمايه گذاران هستند. بنابراين وجود صندوق هاي سرمايه گذاري براي کمک به بسياري از کارآفرينان بسيار ضروري و حياتي است. کمبود بودجه در اکوسيستم کارآفريني ايران مانع از اجراي بسياري از ايده ها مي شود و همه دستگاه ها و نهادهاي اجرايي کشور بايد براي خروج از اين بن بست چاره انديشي کنند.
https://hypothes.is/users/emki
http://kabipanel.xobor.de/u164_emki.html
https://www.wishlistr.com/profile/emki
https://www.goodreads.com/user/show/148241176-karmandandolat-karmandandolat
نکته بعدي در خصوص چالش هاي کارآفرينان ايراني عدم علاقه به مقوله پارک هاي علم و فناوري و انکوباتورها است. به عنوان مثال در ايران فردي که وارد پارک هاي علم و فناوري مي شود توسط افرادي تربيت مي شود که معمولاً استاد دانشگاه هستند و تجربه جدي در زمينه کارآفريني ندارند. افرادي که تنها از طريق آموزش هاي نظري در اين زمينه موفق مي شوند و هيچ دستاورد عملي در زمينه کارآفريني ندارند و نياز به تجربه عملي زيادي دارند چگونه مي توانند به ديگران آموزش دهند؟ بنابراين بهتر است کارآفرينان با تجربه مسئوليت آموزش کارآفرينان را بر عهده بگيرند.
https://tebsenati.farsiblog.com/1400/12/03/makan-parsa1400/
https://experiment.com/users/eelearnparss
https://logopond.com/elearnparss/profile/535026/?filter=&page=
https://hypothes.is/users/elearnparss
ماکان آريا پارسا در ادامه اين گفتگو ضمن برشمردن برخي مشكلات ديگر كارآفرينان ايراني گفت: متاسفانه در جامعه ما به شدت احساس غيبت دانشگاه نسل پنجم يا دانشگاه كارآفرين داريم. دانشگاه هاي ما کاري جز ارائه مدرک به دانشجويان نمي کنند و نمي توانند دانشجويان را به سمت بازار کار هدايت کنند.
نائب رئيس هيئت مديره انجمن صنفي کارفرمايان غيردولتي خارجي استان اصفهان با بيان اينکه طرح آمايش سرزمين در کشور ما اتفاق نمي افتد، گفت: در حال حاضر طرح آمايش سرزمين در کشور ما اتفاق نمي افتد. يعني در حال حاضر رشته هايي را آموزش مي دهيم که در جامعه به آن نيازي نداريم و رشته هايي را که واقعاً نياز داريم آموزش نمي دهيم. موضوع آمايش سرزمين موضوعي است که در دانشگاه نسل پنجم يعني دانشگاه کارآفريني بايد جدي گرفته شود.
https://knowyourmeme.com/users/emki
https://www.goodreads.com/user/show/148261632-emki
https://wakelet.com/@karmandandolat
Place Arya Parsa در آخرين مطلبي که به دغدغه هاي کارآفريني اشاره کرد گفت: ما در کشورمان به اصطلاح الگو نداريم. اين بدان معناست که ما نمي دانيم يا نمي دانيم اگر قرار است کارآفرين باشيم از کجا شروع کنيم. بهتر است تجار و رهبران در اين زمينه احساس مسئوليت کنند، آموزش دهند، سفرهاي علمي به کشورهاي ديگر برپا کنند. سنت کشورهاي پيشرو در اين زمينه. به عنوان مثال صنعت فولاد زماني چنين سفرهاي علمي به کشورهاي اروپايي مانند ايتاليا و آلمان داشت و مهندسان ايراني از برخي فناوري ها تقليد کردند که باعث درخشش زيادي در صنعت فولاد کشور شد. اما در حال حاضر نبود اين مزيت ها باعث کندي توسعه و کارآفريني کشور شده است. بحث الگوسازي در حوزه کارآفريني جدي گرفته نمي شود. جايگاه آريا پارسا مي گويد بهترين نوع کارآفريني که کشورهاي بزرگ دنيا مانند چين به دنبال آن هستند، کارآفريني مترقي نيست، بلکه دنبال کارآفريني است. چون کارآفريني پيشرفته است